loading

O nama

Potvrdu uspeha restorana Bajka dao je CafeBar, sprecijalizovani portal za ugostiteljstvo, uvrstivši ga tri puta u sam vrh srpskog ugostiteljstva.

Istorija Bajke

Pre trideset i jednu godina porodica Raščanin otvorila je glavno mesto okupljanja u Lazarevcu - kafić Zanzibar. Zanzibar je uskoro postao oaza džeza, roka i popa u Lazarevcu. Nekoliko godina kasnije, na nagovor gostiju i osećajući njihove želje, vlasnik je kafić pretvorio u piceriju. Picerija je ubrzo prerasla u restoran zbog zelje gostiju za novim ukusima, i tako je nastala Bajka. Bajka dobija titulu Tradition of Exellence, čime je i potvrđena tradicija kvaliteta i dobre uslige.

Restran Bajka je restoran domaće kuhinje, smešten u samom srcu Zlatibora, na jezeru. Bajka Vam pored profesionalne usluge, toplog ambijenta, nudi bogat izbor specijaliteta, vrhunske, raznovrsne bifteke (biftek sa guščijom džigericom, biftek sa tartufima, biftek Zlatibor...), specijalitete od pileteine i ćuretine, uvek poželjna domaća jela sa roštilja, ali i egzotične puževe na provansalski način. U osunčanoj bašti možete sedeti tokom cele godine, uživajući u čarobnom pogledu na jezereo. Bajka je kombinacija dvadesetsedmogodišnje tradicije i iskustva koje smo gradili u našem restoranu u Lazarevcu i želje za novim izazovima koje ćemo proživeti sa Vama. Pozivamo vas da zajedno pišemo novu bajku.

Kontakt

Kneza Stanoja 54, Lazarevac
011 8122 812
063 314 618

Top